Idag fyller prinsen fyra år!!!!

Ja, prinsen är naturlligtvis Krut aka Rondik Dear Pytte! Skulle kännas vansinnigt löjligt att kalla sambon för "prinsen", och sonen skulle bli förolämpad med alla sina tjugo år (trots att han naturligtvis är min "prins nr 1").
 
I fyra år, har vi alltså haft förmånen att dela livet med denna fantastiska personlighet! Honom, som vi absolut inte skulle ha, och honom som vi nu lyckönskar oss själva, nästan dagligen, att just han är vår! Rottweiler har alltid varit min favoritras, och glädjen var total, den där dagen för många år sen, då Berta kom in i familjen. Sen har det liksom bara fortsatt med Elsa och liten Drakmoster, men någon hanhund var dock inte inplanerad.
 
Jag älskar rottisgrabbar - och vem gör inte det förresten - men dom är ju inte alltid jätterara och lätta att hantera. Just därför är förtjusningen över Krut´s person ännu större! Han är gladlynt och humoristisk, enormt energisk och förig = en helt underbar kombination!
 
 
Typisk Krutpose!
 
Drama öppnade en dörr till annan typ av hunderi, och Krut är den som fått ut mig på tävlingsbanorna (hade sannolikt Drakis också gjort, men vi har ju inte fått). Till och med ett nervvrak som jag, inser att det är synd och skam att inte åtminstone försöka, när man har en träningskompis som lille Krut!
 
Vi har provat på både det ena och det andra......
 
 
.....som här t ex. Vår första lydnadsetta, som var ett totally fiasko! Å andra tog vi revansch tävlingen efter, och idag har vi både LPl och LPll.
 
 
När han är bra, så är han, å andra sidan, jäkligt bra! Hahaha!
 
Vi har även provat på IPO, som åtminstone ledde till ett BH-prov med betyg MVG.....
 
 
Dock var inte IPO mattes grej, så till slut landade all träning i brukset.
 
Vi har inte kommit så värst långt, uppflytt lägre spår i dagsläget, men vi tränar flitigt och har, framför allt roligt ihop. Målet är inte att tävla som en galning, utan glädjas åt det härliga liv som hundträningen har öppnat upp för. Jag har fått en mängd nya vänner och lärt mig precis hur mycket som helst under dom senaste åren, vilket är super!
 
Men framför allt annat, så gläds jag åt att få dela livet med denna snubbe..
 
 
 
 
 
....alltid lika vänlig och kärleksfull! <3
 
 
 
 

Kommentera här: