Back to the roots...

Jag har varit lite oppurtinistisk (kan det verkligen vara rätt ord) denna vecka, lagt hundar, dammsugning och tvätt åt sidan och umgåtts med kompisar "från förr" - som Dogge Doggelito säger. Det var ju Marie i onsdags, kollegor i torsdags och idag tog jag en härlig prommis med Eva-Lena, som jag inte sett på alldeles för många månader. Vi har, för övrigt, känt varandra sen vi var etta-gluttare och det var ett tag sen!

Skulle ha tränat lydnad med bl a Emma, men jag var så sjukt trött imorse, att jag gjorde det enda rätta. Dvs sa tack, men nej tack. Strax efter ringde Eva-Lena och jag kände att, JAAAAA, vad trevligt! Passar mitt usla humör ypperligt!!! Efter en sväng förbi hennes stuga i Gladö fortsatte vi till Balingsholm. Har aldrig varit där förut och det var verkligen oerhört vackert! Vi tog en fin runda i skogen, i sakta mak, passade på att fota litegrann och, framför allt, prata! Himlans puttrigt!Här har lilla fröken fått syn på någonting.Här ser jag faktiskt inte alls sur ut.....Här är min nya sambo tillsammans med E och D - framför vår lilla stuga!

Nja, det är förstås inte sant, men nog är det en vääääldigt fin "stuga"?! Eva-Lena tog några riktigt fina bilder på Elsa, men dom är på väg genom cyberrymden från henne till mig, så dom får jag lägga till så snart dom dyker upp.

Efter detta har jag hunnit med en uppvaktning av min systerson, som fyller 40, och nu är jag äntligen hemma, med god mat och ett glas vin!

Imorgon ska jag i alla fall träffa Marie. Peg och Tee - för då ska det minsann spåras!!!!!

Utmanad!

Tre jobb jag haft

1. Sorterat post redan som 13-åring
2. Fritidsledare (det bästa av alla)
3. Förskollärare
 

Tre platser jag bott på

1. Årsta
2. Enskede
3. Tyresö
 

Tre saker jag gillar att se

1. Min familj samt barnbarnet
2. Mina älskade hundar när dom är nöjda
3. Mina vänner
 

Tre favoriträtter  

1. Lasagne
2. Öländska kroppkakor
3. Thaimat


 

Tre platser där jag helst skulle vilja vara nu  

1. I min säng
2. I Furudal hos Björn
3. I London med mina barn

 Tre personer som jag utmanar:

1. Emma med Plexus och Affe
2. Sara med Loke och Eros
3. Erica med Zeb

Jag har levt människoliv i TVÅ dagar!!!!

Efter månader, huvudsakligen bestående av hundliv i olika former, har jag plötsligt lyckats få till två kvällar med alldeles vanligt människoliv. Vad det är? Ja, ni vet, sån´t där som andra gör ibland - umgås, går ut på nå´n pub eller så - framför allt utan en endaste liten hund i sikte. Jovisst, sörru, det är vad jag har gjort, både igår kväll och idag! Lyx, kallas det visst!

Igår kväll mötte jag upp "gammelkompis"  Marie på Engelen för att lyssna på vårt favorticoverband - Skåpmat. Där hängde vi en hel del på den tiden vi var singlar och där har vi haft mycket kul. Gårdagskvällen var betydligt mer städad än vissa andra besök på det haket, men det var himla roligt att ses och jag älskar att lyssna på livemusik! Dessutom mötte Björn upp och det var också jättemysigt. Musiken var bra och sångaren döläcker, sällskapet toppen och kvällen var verkligen mycket, mycket trevlig!

Elsa och Drama kamperade hos Bitte och Olle ett par timmar under kvällen, och Drama lyckades raskt lära upp dom till lydiga människor! Men bortsett ifrån att hon plötsligt hittades stående på köksbordet (?!), så hade kvällen avlöpt väl....

Idag skulle Sara och jag ha spårat, men jag blev tvungen att avblåsa det hela pga strul på jobbet. Det var trist, men vi tar igen det i helgen, som tur är! Däremot hann jag ta en superskön långrunda med tjejerna, innan det bar iväg till nästa aktivitet. Nämligen bio med jobbet... Plugget hade minsann bokat en alldeles egen visning för personalen, där vi skulle se "Mamma Mia" med sing-along., dvs ungefär som karaoke, fast biofilm. Först kändes det lätt förvirrat. Vad var det egentligen det hela gick ut??? Men jag satt med ett gäng av mina favoritkollegor, vi sjöng, hellre än bra, med i alla ABBA-låtarna och fnittrade hejdlöst. Riktigt härligt, flamsigt tjejigt var det och kanonkul!!!!

När jag kom hem, kom jag ihåg att jag har två hundar - främst pga av Dramas friska framfart i vår lägenhet. Jag insåg att detta flashiga, nya liv inte kommer att bli något beständigt, så på lördag blir det lydnad på Nacka BK och på söndag ska vi förhoppningsvis få till det där spåret då ra´........

Husse har varit på shoppingrunda, och hittade denna mycket passande persedel till den lilla sockerbiten som vi har:Denna text säger det mesta om fröken D!!!!!!

Att Tigger håller med, råder det ingen som helst tvekan om!!!!!