Men kan man få ta det lugnt, eller......

Har inte varit riktigt på G dom sista dagarna, dragits med huvudvärk, trötthet och lite sådär. Nu vet ju alla som läser min blogg, att det sällan hindrar mig från att aktivera hundarna. Förstår att det kan tyckas underligt - då kan man ju lika gärna jobba - men för mig är det inte riktigt så. Jag kämpar mig hellre ut ordentligt en rejäl vända, för att sen kunna ägna mig åt sjukdomen i lugn och ro, utan att ha Dramas näsa en centimeter från min egen resten av dan.

Så var alltså fallet idag.... Träning kunde inte bli tal om, så det gällde att hitta en bra runda, med gott om plats, dvs Stavs träningstravbana! Det låter väl både stort och rejält?! Det är det också, men tänk, att jag ändå fick en så stark känsla av det var något trångt för Drama. Hur osannolikt det än kan låta..

När Elsa hade röjt av sig det allra, allra värsta travade hon glatt och förnöjsamt bredvid sin slitna matte, som i sin tur mest gick i egna tankar. En sak som jag tänkte rätt mycket på, var just det att vad är det som flyger runt i luften mest hela tiden!!! Men så såg jag ju att det var Drama....

Likt hackspetten i Kalle Anka på julafton for hon högt och lågt, hit och dit, en tass här två tassar där, över snövallar, under snövallar, ner i jorden, ovanpå marken, ner i diken, upp ur diken, rullade, snurrade osv, osv.

Plötsligt kände jag mig ännu tröttare, men samtidigt väcks ju alltid dom där skrattbubblorna som bor i magen - i alla fall hos mig. Vad den hunden har inne i skallen, lär vi aldrig få veta, men något mer skojfriskt och lyckligt får man baske mig leta efter. Tänk om det vore alla förunnat att vakna upp med denna oerhörda energi och glädje varendaste dag! Ibland undrar jag om hon är en så´n personlighet, just för att hon inte hör ordentligt, och om svaret på det är "ja", så är det verkligen inget negativt med en hörselskadad hund (ni vet ju att jag vägrar att kalla henne döv, eftersom hon ju hör en del)...

Men om sanningen ska fram, så tror jag att detta är Dramas personlighet och vi hade lyckan att få dela livet med just henne!

Nu har jag hasat runt i dagarna tre och kan väl inte vara annat än utvilad till lägret i helgen. Anna, Roger och Madde - here we come!

Friskvårdsdag

Japp, precis vad det har varit idag! Startade dagen med gemensam frukost i plugget, sen fräste all personal till diverse olika aktiviteter. För min egen del, stod massage på schemat. Love! En timmes betald massage är ren lyx, om ni frågar mig.....

När jag kom hem, var det dags att lasta in sambo, bruttisarna och matsäck i bilen och dra iväg på långprommis i Jordbro. Det är nog min favoritrunda med öppna fält, porlande bäckar och hästar i bakgrunden. Dessutom perfekt för galen Drama, som verkligen kan få utlopp för sin energi - och den är inte dålig, kan jag säga!Jag tror att jag svimmar - barmark!!!Det porlar, brusar och bubblar.....

Efter att ha "smakat på" lite barmark, gav vi oss ut på fälten, där Emma och jag grävde oss fram i vintras. Betydligt mindre snö nu, kan jag säga, men också mycket blötare - men det var det värt. Elsa och Drama gillade alla snöfria fläckar "fett mycket" och grävde, nosade och röjde för fullt!Såhär glad blir Elsa!Och såhär lycklig blir pygge-hunden!Elsa letar sork.....Matte, dom jäklarna finns därnere!!!!!Drar ni???? Jag koooooooommmmer!!!!!

Så småningom hittade vi en alldeles snöfri plats, där vi satt oss och njöt av kaffe och goda mackor. Passade på att ta lite närbilder på skönheterna i familjen.... Dvs inte mig eller sambon.

Nedan kommer tre foton på Keeponix Drama. Titta och njut!
Och här kommer tre foton på Gårdvarens When I kiss the Teacher. Lite grånad och så vacker!Nu har vi gjort fredagskväll, med grillning, Let´s dance och vin. Imorgon väntar ett micropass jobb för mig, innebandycup för sonen, ett megapass hårdrock för sambon och pluggande för dottern. Det blir en aktiv helg.....

Twilight zone i Nackareservatet

Tog em ledig, eftersom min hjärna håller på att brinna upp - har jobbat så jäkla mycket och intensivt en tid. Känns som om jag jobbar ungefär 140 tim/v på mina 80%.... Skulle dessutom hjälpa lilla mamsen med hämtning av smörgåstårtor och lite inköp, så det passade liksom extra bra just idag.

På väg till Sickla Köpkvarter (som det så fint heter numera), passade jag på att ta en promenad ner till Källtorpssjön i Nackareservatet. Nytt och kul för folk och fä!

När Drama har gått koppelprommisar en tid, blir hon liksom en decimeter lång och lika hög - som ett litet komprimerad krutpaket ungefär - och det påminner starkt om att gå med ett ystert föl i grimma och grimskaft. Då kusten verkade klar, släppte jag lös ohyran, så hon och hennes syster kunde röja loss allt vad dom orkade. Passade på att foto lite med mobilen under tiden, och när jag sen laddade ner fotona insåg jag med fasa att vampyrerna i Twilight Zone bor vid Källtorpssjön!!!!! Titta själva....Nå, är det någon som inte håller med?!Lillvampyren visar alla fina tänder!Vem lurar vem?Vampyrer i rörelse!Avslutningsvis uppmanar storvampyren den lilla vampyren att våga sig på en liten lek...

När jag ser dessa bilder, önskar jag hett och innerligt att jag slipper stöta ihop med någon person, som känner tvekan inför rasen rottweiler, på någon av alla promenader... Detta är svårt att bortförklara - det krävs antagligen en annan rottisgalen person för att kunna se charmen.

Personligen älskar jag dom!!!! <3