Livsandarna.....

.....återvänder i och med att kvällarna blir ljusare och ljusare! Det är verkligen ljuvligt! Igår träffades Bitte och jag en stund efter jobbet och körde lite uppletande. Det var väldigt trivsamt, även om resultatet väl var sådär. Elsa höll fanan högt och gjorde ett utmärkt jobb - trots sin sjukdom.....:S Skämt åsido, hon är piggare än någonsin och jag undrar verkligen varför jag slängde ut 2000 kr på att få konstaterat att hon mår fina fisken. Men det är ju alltid skönt att veta! :))))

Frazer tappade styrfarten alldeles eftersom lilla pralinen är i höglöp. Bitte slet sig blå, men Frazer hittade inte riktigt farten denna dag. Bättre lycka nästa gång, kompis!

Och Drama, ja.... Jag är benägen att säga att hon faktiskt har en ganska god uppfattning om vad som förväntas av henne vid dessa tillfällen, men det är ju så apakul att leka med dom däringa leksakerna man hittar!!!!!! Efter att ha kört livet ur pipleksaken i 70 varv, kom hon lydigt och fint in till mattes sida, och gav intryck av att vara hur ordentlig som helst.

Idag tog vi oss en underbar tur i hagarna runt Uddby Gård, där vi både lekte och tränade lite platsliggning och inkallning. Det var megavår i luften och jag ville verkligen aldrig gå in igen. Visst är det härligt?!Här har korna det bra på somrarna!Mina raringar på promenad!Tittut!Du kan inte ta mig!!!!! Notera hur klen Elsa ser ut..... :)))Platsliggning i ekbacken!

Nu ser jag verkligen fram emot kennelläger och annat hundpyssel under våren! Och jag hoppas verkligen att jag hinner träffa Emma nästa vecka och spåra. Det har varit så mycket jobb under en tid, att hunderiet liksom har fått anpassats till när tid har funnits över, och så kan vi ju inte ha det!

Lyyyyxdag!!!!!

Efter några veckor bestående av sjukt mycket jobb och annat gissel, så fick jag mig äntligen en redig lyxdag hemma! Den enda stund jag har varit utanför dörren, är när jag har sprintat till och från tvättstugan!!!!Kolla vilken ursnygg dammsugare!Nu ska Mr Muscle och jag feja och putsa, minsann!Aha, grus på badrumsgolvet - och samtliga handdukar på tvätt!!!!Åh, jag äääälskar vissna blomblad!!!!Ser ni någon hund, någonstans!!!?????

Nä, just det, det är liksom det som är själva grejen! Jag har inte blivit tokig - jag har bara en hundledig dag, och det är underbart att hinna ta tag i alla dessa förringade sysslor, som aldrig hinns med i vanliga fall! Det känns liksom bra i hela kroppen att få hugga in på ett grusigt golv eller en rejäl stortvätt, när man vet att bruttorna får sitt ändå.....

Framåt kvällen ska det bli en god middag och en bra film - så jag har verkligen en härlig söndag!!!!

Och vet ni, ett tillägg:

Inte nog med en hundfri dag... Nu kom min underbart rara, snälla sambo hem med en present!!!!! En alldeles ny mobil, eftersom jag tvättade min andra i 60 grader maskintvätt... Jag säger bara, Anna, se upp, nu är jag och headsetet på igen!Snygg va?!

Och så kom jag på ytterligare en sak! Igår tillbringade jag dagen i en idrottshall, eftersom vi har arrangerat en innebandycup för sonen och hans innebandylag, som ska på en tripp till Prag i sommar. Och kan ni tänka er - jag vann ett presentkort på 1 timmes massage!!!!!! Nog måtte det vara min turhelg?!

Pinsamt!!!!

Jaaa, det var precis vad det var idag hos veterinären.... Som jag skrev häromsistens, så hyser jag viss oro för Elsas hälsotillstånd, bl a beroende på viktminskning. Har även hittat en knöl på vänster sida. Det här har naturligvis upptagit mycket energi, tankeverksamhet och oro, inte bara hos mig, utan även hos andra inblandade.

Idag var det följdaktligen dags för besöket! Jag, mer eller mindre, surfade in bakom min "sjuka" hund, som var fullständigt överlycklig att få komma till "vetten" och lämna blodprov. Saken blev inte bättre av att Anette, som jobbar som sjuksyrra på kliniken, tog emot oss. Men guuuud, så trevligt, tjoade Elsa och käkade leversnittar (eller vad det nu heter) i parti och minut!

Efter att ha stått på bakbenen mest hela tiden och tittat på vad Anette skrev på datorn, pussat livet ur veterinären och blivit stucken både i knölen och ena frambenet, fick vi lämna lokalen i avvaktan på provsvar. Och efter någon timme, ringde Anette och meddelade att proverna på alla inre organ så finfina ut!!!!! Nu väntar vi på ytterligare svar under nästa vecka, men i nuläget känns det positivt!

Men missuppfatta nu inte min ironi, för det är fortfarande så att damen ifråga har tunnat ut både här och där och det känns inte bra. Men status just för dagen är bra - om än något genant.....