Viss ordning återupprättad i alla fall!

Efter en fullständigt tokgalen slöardag igår, med bok, tv, förmiddags- och eftermiddagslur, chips med dip osv, osv, upprättades idag viss ordning. Tack och lov, ska väl tilläggas. Visst är det jättemysigt att unna sig en latdag då och då, men inte mår man väl alldeles bra i knopp och kropp till slut?!
 
Nåja, idag skuttade vi upp, fixade kaffetermos och träningsboll (som f ö gick sönder redan första träningspasset) och fräste ner till kära Rättvik. Jag och tävlingshunden blev dumpade vid Körhallen, medan sambon och Drakis fortsatte vidare mot Siljan för en härlig promenad i den strålande solen.
 
I överenskommen tid, anslöt Tommy, Cross och Kodak, och endast fem minuter sen denna fantastiska dag, dök även Carolin, Dizni och Spajken upp! I senast nämnda sällskap. befann sig även Spajkens brutta med sällskap, och även om vi inte hann prata jättemycket med varandra, så kändes det som en alltigenom angenäm bekantskap!
 
 
Skäms att erkänna, att jag inte minns namnet på vare sig den tvåbenta eller den fyrbenta, men Carolin kanske kan uppdatera mig.... Men nu vet jag i alla fall att snygga bruden på fyra ben, heter Cinta!!! Tack, Carolin!
 
 
Och så in i denna fantastiskt fina Körhall, dagen till ära alldeles nyvoltad (var det så det hette, Tommy) - dvs innan vi satte fart!
 
 
Det här är vad jag kallar yta!
 
 
 
Gällande lille Krut, så fortsatte vi på vår inslagna väg, dvs externbelöning i kombo med krav på uppmärksamhet. Till en början kändes han rätt så fladdrig, men det är som vanligt då vi är på nytt ställe alt startar en träning. Efter en stund, så lugnar han ner sig och börjar koncentrera sig mer på arbetet. Vi körde även platsliggning - både på "riktigt" och under tiden som Carolin och Tommy tränade annat - och han uppförde sig alldeles, alldeles utmärkt.
 
 
 
Så lägligt, så passade min kamera på att lägga av just här, så detta är tyvärr vad som bjuds gällande träningskompisarna, om inte.......
 
 
 
Det här är ju t ex också ganska kul! Och vet ni, Tommy och Carolin, jag har ett gäng att välja bland! Haha!
 
 
Övningen avslutades, som vanligt, med det viktigaste av allt - ni vet - fikastunden, tillsammans med en massa skratt och babbel i största allmänhet. Som alltid, sjukt roligt att ses och jag saknar er redan!
 
Därefter tänkte sig sambon och jag något så ytterligt enkelt och puttrigt, som en lunch i Rättvik, men se det visade sig vara helt och fullständigt omöjligt! Antingen så var det redan smockfullt eller också så hade dom ingen lunchservering överhuvudtaget. Efter ett snabbt familjerådslag, valde vi att åka hem till Furudaaaal och käka på det, återigen, nyöppnade bageriet, vilket visade sig vara hur bra som helst. Roligt för oss, för byn och för ägarna, så nu håller vi tummarna att detta ska gå vägen.
 
Nu tog sambo och Drama med sig en öl, och gick till sjön, medan Krut faktiskt ska knoppa och begrunda dagens träning, medan jag försöker hämta kraft till visst husgöromål. Ha det så gott, alla, tills vi hörs igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

1 Carolin:

skriven

Ha ha, vilket underbart inlägg :)
Tack för att du finns och förgyller mitt liv Lena <3

Spajkens brutta heter Cinta, eller egentligen Masiskis Marunda!

Svar: Du, tack detsamma! Vad skulle jag göra häruppe vecka ut och vecka in, om inte ni fanns!Kramar
Lena Törnqvist

Kommentera här: