År 2015!

Jajjemän, nu har det kommit - år 2015! Jag har stora förhoppningar på detta år, bara så att ni vet!
 
Det här är året då jag kommer att få en kropp som typ Beyouncé, jag kommer aldrig tänka fula/elaka tankar, jag kommer inte ha åsikter på sambon, då han t ex fyller vedförrådet med annat krafs än just ved. Jag kommer heller inte känna trötthet eller stress, eftersom jag kommer att bli en så ytterligt strukturerad och välfungerande person, att inget nånsin kör ihop sig. Jag kommer att aktivt delta i röjning av alla förråd/garderober/skåp inför kommande flytt, utan att ruttna eller sura och jag kommer att hålla med sambon om allt som bör slängas.
 
Jag kommer både att hoppa i säng i tid på kvällarna och gå upp i tid på mornarna, vilket kommer att medföra att jag hinner äta en näringsriktig och stärkande frukost innan jobbet, jag kommer att gå till gymmet flera gånger/vecka och jag kommer att storhandla ordentligt och eftertänksamt, vilket således bl a medför att jag får en stabil ekonomi och därmed kommer att mängder av tusenlappar på sparkontot i slutet på detta fantastiska år.
 
Jag kommer att bli ännu flitigare, eller framför allt, mer långsiktigt planerad, i min hundträning, vilket kommer att leda till att Krut aldrig mer reser sig på en platsliggning eller nollar några moment på tävling, jag kommer att få kontroll på mina nerver och styra upp denna vilda och vackra hund såsom ingen annan och framgångarna kommer att rasa in, jag kommer att få styr på hans spårarbete och han kommer aldrig mer att vinda i spåret, Drama kommer att bli, om möjligt ännu sötare och ännu bättre på att spåra än vad hon redan är.
 
Ja, sen vaknade jag, och jag kan i alla fall meddela att det inte har hänt någon häpnadsväckande förändring med min kropp, och jag får totalkramp i magen bara jag ägnar flytten en tanke! Lille Krut har dessutom hunnit med att leka lite Allan Ballan mot grannens hanhund, så arg har jag också hunnit vara.
 
 
Nä, vet ni vad - det lär nog bli som det bli, men visst kan man väl få drömma sig bort ett ögonblick....
 
 
 
 
 
1 Jessica Rönnberg:

skriven

herregud vad vi drömmer lika. Nervös för flytt och spårtävling för Elvis och mig framöver. KRAM och tack för att jag inte kan sluta LE!!!!😃😃😃❤️

Kommentera här: