Vi äro små sjöstjärnor vi, vi äro små sjöstjärnor vi....

Det har väl badats under den gångna veckan, må jag säga! Inga problem som helst med denna hetta, så länge man kan hänga på stranden liksom och det är ungefär vad Släkten-är-värst och jag har gjort - med puttriga avbrott av besök av än den ena än den andra.
 
 
Sur-Jersey med favvomatte Linda....
 
 
....och helt bedårande Chili!
 
 
Jessica har hunnit med några varv.... Här står hon mest för att hon passar in!
 
Till helgen anlände en mycket saknad och efterlängtad sambo och vi blev sittande på vår underbara uteplats långt in på natten och språkade. Mysigt är det, att ha en sambo att, just, språka lite med faktiskt, trots att jag är nedlusad med goda vänner och roliga aktiviteter mest hela tiden. Kanske kallas det kärlek....
 
Lördagen tillbringades på klassiskt Lena-Björn-vis, dvs sambon cyklade ett lopp i Bollnästrakten och jag körde sisådär en 50 mackor och ett stort antal våfflor på Vidablick. För egen del fick jag dessutom eminent besök av förbipasserande Ingela och Irene, som hade varit i Alfta på hundutställning. Det är lika roligt varje gång, som kompisar ringer och säger att dom kan kvista förbi - ingen risk att man blir liksom isolerad här i Dalom!
 
Väl hemma blev det lite middag och altanslappande under ihärdigt snarkande från Släkten-är-värst`s håll. Dom är jäkligt spänstiga såhär på landet, hundarna - not!
 
Imorse vaknade jag till gräsklipparen och kaffedoft och efter frullen drog vi iväg tills stranden ett par timmar, innan det var dags för sambon att återvända till storstan. Jag säger bara, återigen, Furudal är helt fantastiskt med sina sjöar och sina stränder! Det badades, grillades och njöts i flera timmar utan en kotte i sikte! Jo, just kottar fanns det i och för sig gott om, men ni förstår säkert vad jag menar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte så svårt att förstå att vi alla trivs här kanske...På något speciellt sätt så lyckas var och en få en alldeles egen stund att liksom göra det man själv vill. Det är - kort och gott - najs att vara i Dalarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Björn :

skriven

Underbara bilder och en underbar helg <3
Pussar B

Svar: Puss <3
Lena Törnqvist

2 Jessica Rönnberg:

skriven

Kan inte annat än hålla med.KRAAAM!!!❤️❤️👍😃

Kommentera här: