Ny dag - nya utmaningar.

Tja, gårdagen bjöd väl inte på några direkta höjdpunkter, som alla vet. Inte nog med eländet med hunden, när jag kom hem låg ett argt brev från sonens skola och väntade och dessutom valde sambon att ta sig en festkväll just denna kväll och komma hem 03.30 på natten...... Ibland har jag en stooooor längtan efter ensamhet!!!!! Den enda som gjorde mamsen stolt och nöjd, var dottern, som har passat Troy i tre dagar! Jeanettes Troy avgudar Sofia och hon är mer än gärna hundvakt åt honom - och det med den äran!!!!!!

Med tanke på den, minst sagt, bristande nattsömnen, var väl inte humöret på topp imorse. När det sen började ösregna i samma veva som jag skulle åka och spåra med Sara, Nina och Sandra, var det väldigt nära att jag struntade i alltihop. Men så tog jag mig i kragen, och tur var väl det!!!!! Efter vi hade lagt spåren, åkte vi till Hellasgårdens raststuga och drack choklad med vispgrädde och det var en flashback från barndomen. Då åkte jag ofta dit med mamma och pappa på helgerna...

I hällande regn var det sen spårdags. Elsas spår var ca 600 m med 7 apporter. Hon är baske mig fullständigt klockren! Hittar apporterna, tar vinklar och kluriga övergångar utan att blinka. Jag är verkligen superdupernöjd!!!!!

Och så var det då pluttans tur..... Senast hade jag ju lagt lite godis i spåret, vilket inte kändes riktigt bra. Det hoppade jag över idag..... Hon fick ett ca 200 m långt spår med två vinklar och ett slut, och tuffade på som ett litet ånglok. Idag var hon mycket mer fokuserad än sist och jag tror att det berodde på frånvaron av näring i spåret. Hon var också mycket säkrare på själva slutet. Jag är superdupernöjd med henne också, och jätteglad att jag ändå valde att träna. Den där ångestklumpen i magen försvann och det goda humöret återvände. Skönt!

Jag vill också tacka för alla vänliga och uppmuntrande ord i bloggen! Det värmer verkligen!!!!!Vi ser fram emot en lugn och stillsam fredagskväll tillsammans med brudarna....