D-kullens MH är avklarat!

Sent igår em bar det av ner till Flen och Anna och Roger. Lite märkligt kändes det att komma farande till värdparet i/på två olika fordon, då käre sambon prompt skulle åka fyrhjuling dit, medan hundarna och jag tog bilen. Sanningen är att ni lika gärna kan läsa: Jag var ganska sur..... Hur som helst, så försvann "lågtrycket" så fort vi anlände till Anna och Roger, för vi kände oss så himla välkomna!!!! Vi hade en supertrevlig kväll tillsamman, med god grillmat och god dryck, avspänt umgänge och trivsamt i största allmänhet. Tack för att vi fick komma - det gör vi gärna om!

Och idag var det alltså dags för D-kullens mentalbeskrivning. Drama får ju inte göra detta pga av sin hörsel, och det känns förstås trist. Men samtidigt är det ett val jag har gjort, så det är inget att hänga läpp för egentligen. Till en början var det lite snack om att ev kunna köra Drama utanför protokollet - sist - men det kändes inte riktigt ok, så vi valde att låta bli. Nu känns det som helt rätt beslut!

För det allra första, så var det jätteroligt att träffa hela gänget igen! Det är så lyckosamt att varenda valpköparkotte är en puttrig individ och dessutom finns det lika puttriga "hang-arounds", som t ex Jimmy och Annso! Helt enkelt ett gäng att trivas tillsammans med! :)))

Och så var det ju alla glada Keeponixar-valpar som studsade och for mest hela dagen! Kullen gjorde ett relativt jämnt test (men det överlåter jag åt Anna att informera om), där jag kände igen Drama i väldigt mycket. Flera stycken blev avbrutna mitt i någonting, pga att en fluga passerade synfältet, ett grästtrå som vajade så vackert eller ett galet hopp efter trasan. Jag känner mig ganska övertygad om att fröken D skulle ha betett sig snarlikt!

Här kommer lite skojsiga bilder på några av dessa ljuvliga hundar:Drutten har fattat att det finns fler på banan...Aj fasen, det är ju spöken!!!Nämen, tack och lov - det fanns ju en människa  innanför!!!!!Här kampar brorsan Balder loss med matte Åsa!Och här funderar han på vad han ska ta sig till med den där människan... Avståndsleken.Jäklar i min lilla låda - det finns verkliga konstiga saker i den här skogen!Men nu har jag kollat färdigt i alla fall...Dramas urballa "norska" brorsa tror att allt är under kontroll...Men vänta lite nu!Det kommer ju ett spöke på stigen!!!!Här är Driva på väg ut till avståndsleken. Tyvärr den enda bilden - önskar att jag fick ett på henne och gräststrået!Anders och Loke gör sitt MH på ett annorlunda vis. Det ser väldigt mysigt ut!!!Och bruden som inte får vara med, får väl visa upp sig istället! Är inte hon snygg, så heter jag Kalle Anka?!

Tack till alla trevliga bekantskaper, som jag/vi har fått tack vare Drama och hennes syskon - både stora och små! Vi är återigen lite trötta efter det gångna dygnet, men väldigt nöjda! Hoppas att alla kom hem ordentligt och att vi ses snart igen!