Snabbrapport från en rolig dag i Flen!

Idag hann vi ta oss en liten tur ner till Flen på en minikennelträff, tillsammans med Madde/Rickard/Catla, Åsa/Balder och utbölingen Sara/Nike. Som vanligt var det så himla trevligt att man bara, liksom, gick omkring och mådde bra! Jag måste säga att det är en ynnest att ha fått lära känna Anna och Roger och alla härliga människor runtomkring. Anna tjatar, så fort vi ses, om att vi ska flytta närmare, vilket vi gärna skulle göra. Gäller bara att få 15-åringen att tycka att det är ett bra alternativ..... Och chefen på jobbet.....

Som omväxling är människorna fotade, och inte bara hundarna!Man skulle kunna tro att Åsa, Madde och Rickard är på något slags husförhör....Tycker att Anna ser lite rädd ut. Hon har säkert inte läst Katekesen ordentligt!Åsa och Sara känner sig trygga, medan Björn se lite smånervös ut....Roger och Hasse struntar i alltihop. Dom ska fika (precis, Hasse dök också upp)!!!

Det som försigår här ovan, är att det ska fikas och ätas tårta, för att fira att Dramas häftiga brorsa Balder har klarat L-testet - med beröm godkänt! Han är nu en het potatis för poliskåren i Västmanland. Som ägare av syrran, är jag inte ett dugg förvånad! Härligt, Åsa!

Men vi hann förstås med lite hundträning också. Tyvärr blev fotona extremt märkliga på sina håll, så ni får hålla till godo med det som finns. Förhoppningsvis lockar dom i alla fall till skratt....Liten D.Liten D ur annan vinkel.Eller här kanske - efter ett, till en början väldigt svajigt spår på grusväg, till att övergå till jättebra jobb på detsamma.Snyggbrorsan Keeponix Dentzel.Lek med matte efter spårarbetet!Catla var inte så sugen på att spåra just denna dag, men med Sara och bitkudde som slut, gick det fort kan man säga! Hasse, som liksom har ett visst ansvar för denna kull, då han är husse till mamma Donna, överinser arbetet.Ser ut som om jag ger Sara en liten uppsträckning, men det skulle jag aldrig våga! Mer sannolikt är att jag instruerar inför uppletande. ;)Här är både Anna och jag helt fokuserade på kommande arbete, men jag ställer mig tveksam till att Drama är det....Sara kör taktiksnack med Nike innan det är dags att jobba.Fota när hon drar iväg, sa Sara, och absolut..... Det ni ser här är alltså Nike på väg ut i rutan!Och här kommer en väldigt snarlik bild på Catla. Det är ju så man gråååååter!Och ett grumligt, men ändock trevligt, foto på hela ekipaget.

Har hur många bilder som helst på Anna, Yatzi, Drama, mig m fl som ser likadana ut, men oss har ni ändå sett på bättre foton än dessa, så jag bespar er det eländet.

Under tiden vi höll på med detta, hann Björn, Rickard och Elsa med två jättepromenader i svampskogarna, där dom hittade hur mycket trattisar som helst! Härligt!

När det var det dags att rulla hem mot Stockholm igen, låg dimman tung över Stora Bronäs, men det var lika vackert ändå.Tack, hela gänget, för en riktigt härlig dag! Jag ser redan fram emot nästa gång vi ses! Nu väntar sängen, eftersom jag ska studsa upp kl 4 imorgon bitti och kvista vidare till Prag tillsammans med kollegorna på jobbet!