Men det är ju semester och vi är ju i Dalarna!

Woop wopp! Hur bra är inte det?! Alltså det att både vara ledig och befinna sig i Dalarna, på en och samma gång! Jullovet tenderar ju alltid, till att det är betydigt färre barn än vad som är anmält, vilket i sin tur, ledde till att jag kunde vara kompledig idag och vi avvek från storstan redan igår em. Lovely!
 
Efter en frostig natt i sovrummet, skuttade vi upp relativt tidigt och kl 10.00 stod Släkten-är-värst och jag uppställda vid campingen vid Siljansbadet, för lydnad - och spårträning tillsammans med....
 
 
.......dessa glada nunor! <3
 
Dagens spårmark för Drama såg ut som såhär....
 
 
......vilket hon tyckte var roligt och utmanande och.....
 
 
......hon spårade faktiskt mer noggrant än på länge!
 
Gällande Dåren aka lille Krut aka KK aka Kruten aka Rondik Dear Pytte, så gällde lydnad med stora bokstäver! Det har varit lite si och lite så med just den, under en period, varpå Krut har glömt hur man går fot och hur man gör ett tjusigt framåtsändande och hur man skallar jämnt och fint och hur man, rent allmänt, chillar lite.
 
 
 
Då blir matten lite trött på sig själv och är oerhört tacksam, att Camilla och Carolin finns i hennes liv. Dom är ytterligt flitiga med hundträning rent allmänt och lydnad i synnerhet, och fullkomligt öser ur sig goda råd samtidigt som dom kollar det mesta under lupp! Efter en hel del nötande, kändes det ändock smått hoppfullt igen och jag har fått ny pepp - det är bra!!!
 
När alla var hjälpligt nöjda och glada, fräste gänget.....
 
 
...... (Leo saknas på bild eftersom han jagade Pokemons) till Fricks för lunch och fika, innan vi skiljdes åt - som vanligt, för mig, med en varm känsla i magen. Och inte blev det sämre när jag kom hem och såg att sambon hade tänt en massa ljus och eldat i vedspisar och kakelugnar! <3
 
Nu är vi precis lika trötta som vi brukar, efter ett första dygn i den friska luften. Har vi tur, så orkar vi hålla oss vakna till tolvslaget i morgon! Hihi!