Träna, träna, trääääna....

Ju mer jag tänker på tävlingsdebuten, ju mer förbaskad blir jag. Att få en nolla på linförigheten (som vi har lagt ner så sjukt mycket möda på), är faktiskt lite irriterande. Dock var det ett tydligt tecken på att min lilla ulliga, gulliga rottispojke börjar bli stor och ta sig vissa friheter. Inte okej förstås, och nu "skola nya tider komma"!
 
Efter en härlig frukoststund på uteplatsen, som vi fixade igår, drog vi iväg mot Vissvass för hundträning.
 
   
 
 
 
Idag stod SKÄRPNING på schemat, för Kruts del, så det blev väldans mycket fokus på just koncentration.
 
 
Kontakt innan vi går in på plan.
 
 
 
Störning, men Krut låg kvar - jättefint!
 
 
 
Ännu mer störning, men Krut höll ihop bra (efter en del korrigering, ska tilläggas). Tycker dessutom att Annika och jag är extra söta i våra identiska jackor. Skulle passa bra i Hänt-i-veckan - vem bär upp plagget bäst!
 
 
Belööööning!!!
 
 
 
 
Lite dammigt är det....
 
Får väl ändå lov att säga, att det, efter en del bånglande, blev lite bättre med SpindelTarzan och hans koncentration. Men nog finns det en hel del att jobba med! Vill ändå tillägga att han faktiskt kan gå fot, som synes - så jag har inte ljugit.... .D
 
Efter detta, så var det nippertippans tur - i kombo med Basse.
 
 
 
 
 
Jag älskar Drama, så enkelt är det! Hon är så liten och nätt, följsam och glad - kort sagt - underbar! Att en döv hund, kan arbeta så otroligt fint, tycker jag är helt fantastiskt!
 
 
 
Med språng marsch!
 
 
 
 
Inkallning, med Annika och Basse som störning.
 
 
Överlycklig Basil och en nöjd matte.
 
 
En väldigt avkopplad platsliggning.
 
 
 
 
 
Inkallning med ställande.
 
 
 
 
Läggande under gång. Tack för tipset, Dorthe!
 
Ungefär här, utbröt monsunregnet. Trots det, så spårade både Annika och Björn med Basse och Drama. Det gick sådär, pga av sjukt hård blåst, men slutet hittades i alla fall av båda snyggingarna. Bra kämpat i ovädret!
 
Efter flitigt tränande, fräste vi hem till liten mamma och firade Mors Dag. Hade med oss middag och satt tillsammans med granne Mona och mamsen, och babblade till tidig kväll. Väldans trevligt!
 
 
 
Nu är brukshundarna Fröken Fiol och SpindelTarzan såhär trötta. Nästan svårt att höra TV:n pga timmerstockar som dras.... Ha en bra vecka, alla!