Nu är den glada julen slut, slut, slut....

Är benägen att säga att det är skönt att julen är över för den här gången. Inte för att det har varit dåligt på något som helst sätt, den har bara varit lång på något vis. Det hänger i sin tur såklart ihop med att jag har lagat julmat sen, typ, början av november. Hihi!
 
Mysigt och puttrigt har det ändock varit....
 
 
 
Så härligt att pynta vid vår fina ingång!
 
 
Hade en jättemysig kväll med god mat och gulliga julklappar tillsammans med lydnadsgänget.
 
Julafton tillbringades - också, ska tilläggas - på hemmaplan, med en ytterligt stilig och trevlig son samt svärföräldrarna. Då kom min kockådra (läs: intresse för matlagning) väl till pass och vi åt och drack gott i timmarna många!
 
 
Både Drama och Krut älskar - skrivet med stora, svarta blockbokstäver - sin bror! Oss emellan, så är det helt besvarat - passar bara inte alltid ihop med stora, håriga typer när man är stajlad för utgång och tjejflirt....
 
  
 
 
Vi inledde med glögg på balkongen. Av kläderna att döma, kan man tro att det var sisådär 25 minusgrader, men sanningen är ju att det är plusgrader!
 
 
 
 
 

Idag, juldagen, låg vi och myste i sängen en stund och sen pep vi iväg till skogen för lite spår och uppletande. Så jäkla mysigt och så himla duktiga Släkten-är-värst! Mina klagomål gällande Krutens förmågor inom spårområdet har sannerligen kommit på skam. Han blir bättre och bättre för varje spår och det är, minst sagt glädjande, att digert arbete ger resultat. Hann även med ett litet uppletande, där Drakis dominerade men även Krut fick en OK-stämpel i rumpan!
 
Väl hemma förbereddes lite lunch inför morgondagens dejt med "ungarna", sovs lite i soffan och mystes sådär rent allmänt.
 

Såhär ser vi ut, alla fyra! <3