Lägesrapport från nya flocken!

Dagarna på landet rullar så sakteliga, faktiskt med betoning på just sakteliga, eftersom sambon varit döende i en mancold hela veckan och därmed inte lika närvarande som han brukar. Nu har det inte gjort så mycket (bortsett ifrån att det har varit en smula långtråkigt), eftersom vi fokuserat på att fasa in Bingo i flocken - under lugna former.
 
Jag måste säga att det har gått 100 ggr enklare än jag trodde, trots att jag egentligen var vid gott mod redan från start. Vi var ju helt övertygade om att lilla fröken Drakmoster skulle hålla mopsen i herrans tukt och förmaning till en början, men tji vad vi bedrog oss! Hon är from som den allra ömmaste av mödrar, och tillåter både det ena och det andra från åbäket. Krut däremot, den snällaste rottispojk man kan tänka sig, tar till brösttoner lite då och då - mest för att markera vad som är okej och inte.
 
Idag har i alla fall sambon återuppstått hjälpligt, varpå vi genast bestämde oss för några timmar på isen, med korvgrillning och lek. Började med att passera Snitt´s för inköp av snuskigt god limpa!
 
 
 
Det är glädjande att det finns människor som satsar på verksamhet i byn! Jag hyser den största respekt för hela bunten och hoppas och tror på en fortsatt framtid för Furudal som en levande bygd!
 
Efter besök på ICA, där kära Maj och Pernilla tog emot med glada skratt och galna samtal (okejokej, kanske jag är värst), fortsatte vi till Vindförberg., där vi "parkade" och vandrade ner mot Oresjön.
 
 
 
 
Idag såg badstranden lite annorlunda ut.
 
 
Bortsett ifrån en bister sambo, så ser ju flocken lugn och harmonisk ut! Det är den också - även om just ordet "lugn" är missvisande! Hahaha!
 
 
Ska man vara brorsor, så måste man ju ändå få "känna" lite på varandra!
 
 
Radarparet Drama och husse går på tur...
 
 
Jodå, han verkar tillfreds - han mopsen!
 
 
Ännu sötare, med snö på hakan. <3
 
 
Håll hårt i pinnen, Krut!
 
 
P`Zazz Blinddate alias Bingo!
 
 
Såsmåningom var det ändå dags att avrunda, och då passade vi på att ta vägen via Edsbyn (!?), för en fika på konditori Sommar. Ja, det var onekligen en extra sväng, men det var det värt!
 
Väl tillbaka hemma, har vi mest chillat, läst, tagit ett glas vin och det och sånt. Det är skönt att sambon är på benen igen och att det fungerar så väl med vår lilla skyddsmops!
 

Kommentera här: