Första semesterdagen avklarad!

Jomenvisst, vi är ju änteligen i Furudal, på landet, i huset, och det är inte en enda minut för tidigt! Det är somrigt och det är lugnt och det är faktiskt relativt tyst. När vi kom hit för sisådär 7-8 år sen, så var det lite småröjigt lite här och var i byn, men med åren har det planat ut (sannolikt pga stigande ålder på själva "röjarna"), och numera är det rent stillsamt. Härligt, om ni undrar vad jag tycker!
 
 
 
 
Ungefär samma sekund, ungefär, som vi klev ur bilen, passade Drama på att gå in i höglöp, varpå Kruten alias KK, hittills har tillbringat semestern bakom ett galler, under konstant flåsande och pipande så fort föremålet för hans heta låga närmar sig. Föremålet själv, är fullständigt obekymrad över det känslor hon väcker, och är ypperligt nöjd med att få odelad uppmärksamhet från både husse och matte.... Dock får även Krut komma ut och röra på sig då och då, så igår tog han och jag en rejäl cykeltur tillsammans, som avslutades med bad i mängd, i väntan på att sambon skulle jobba klart.
 
 
Helt ok arbetsplats!
 
Till slut blev dags för en tur med Marängen, och det är ju så himla underbart!
 
 
Två som njuter och gillar varandra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På väg hem igen efter ett par timmars bad! F ö skönt att vila öronen från Pip-Orvar en stund! Hahaha!
 
 
Ja, och sen blev det ju kväll, sådär som det brukar när det är sommar! Imorgon är det midsommar, och den tillbringas på sedvanligt sätt tillsammans med Jessica och Uffe. Hoppas ni alla får en fin helg!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: