Bara en alldeles vanlig måndag!

Jaja, jag vet att det plötsligt blev två inlägg på en och samma dag. Ni behöver inte läsa om ni inte vill....
 
Hursomhaver så har vi ju blivit med båt, som alla vet vid det här laget. Med tanke på hur upphaussat det är, så skulle man kunna tro att det, minst, är en yatch, men egentligen är det ju bara en vanlig plasteka - med elmotor dessutom - men den är vår alldeles egna, och det är det som är poängen! Det komiska är att det är jag som är båtälskaren i familjen, men nu är sambon ute och far på sjöarna i både tid och otid och finge han bestämma, så skulle vi packa med oss tält och sovsäckar och bo ute typ varenda natt. Tur att det då inte är han som bestämmer..... Hihi!
 
Nåväl, efter regn kommer solsken, eller åtminstone molnigt, så nu på eftermiddagen fanns det ingen återvändo. Marängen lastades med familj, matsäck och annat livsnödvändigt och vi fräste ut på böljan den blå ett par timmar.
 
 
Först i båten, var skeppshunden Krut! Han är väl ett jäkla pucko, den där....
 
Efter att ha fått sambon än inse att det inte var idag, som vi skulle åka hela vägen till Tenninge på andra sidan Skattungen, hittade vi en urmyig strandremsa, där vi hängde en bra stund.
 
 
 
 
 
 
 
Det här är hunden som det nästan är omöjligt att få ett vettigt foto på, dvs Drakmoster, som konstant står med näsan ner i vattnet. Hon är f ö inte heller riktigt klok.... <3
 
 
 
 
 
Lille Krut <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ni ser ju själva hur vi har det. Bedrövligt var ordet, sa Bill. Nu ljuger du, sa Bull!!!!
 
 
När vi kom hem mot bryggan, reste sig vindkraftverken på Hedboberget, som bakgrund i solen, och t o m det var vackert.
 
Imorgon är en annan dag, och ev dammar vi av spårlinorna och ger oss ut i skogen en stund. Vi får se vad dagen bjussar på!
 
 
 

Kommentera här: