Så himla ledig dag!

Igår anlände äntligen sambon - igen - till Rättviks tågstation, vilket var ytterligt mysigt! Innan det hann Släkten-är-värst och jag, möta upp Carolin för lite återupprättning av det bedrövliga spårarbetet dagen innan. För Carolins del, så var det spårupptag som gällde för dagen.
 
Till min enorma glädje, så måtte Kruten har "legat till sig" under natten, och gjorde ett mycket, mycket bra arbetet i blåbärsriset, med påföljd att appellen ändock känns rimlig såsmåningom.... Vem vet, han och Drama hade kanske snackat taktik under natten, för så jädrans grym som hon är i spåret, så borde ju lite "spilla över" på systersonen!
 
Efter lyckat värv, fräste vi över vägen, till klubben, för gruppmoment - dvs sittande i grupp samt platsliggning. Något sitt i någon grupp, kändes inte aktuellt - det fick Camilla, Carolin och Linda stå för - men platsen gick kanon. Jag valde att inte stå så långt bort, för att kunna "nypa till" grabbhalvan vid behov, och det gav utdelning. Likaså inkallningen, där han tjuvstartade helt enligt sina nya manér, och jag fick ett utmärkt tillfälle att korrigera ordentligt. Perfekt!
 
Idag har vi bara varit, vilket oftast inbjuder till promenad till Sandnäs - så även idag. Det är så helt underbart att vandra fram på dom små sandstigarna, utan att stöta ihop med en enda levande själ! Se bara själva!
 
 
 
 
 
 
Efter denna härliga promenad, blir det liksom ännu bättre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröttmössa nr 1 och...
 
 
.....tröttmössa nr 2.
 
Det var ljuvligt att sitta nere vid Skattungen, ta en öl och njuta av solen. Kan ju lugnt säga att min längtan till sommaren fylls på under sån´a är dagar!
 
Ikväll blir det lite grillning i det vackra vädret och imorgon väntar motvillig hemfärd. Ha en skön lördag, alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Sussie, Myzzko o Vinna:

skriven

Ser så jädra myyyysigt ut!

Svar: Sussie, det äääär det! :)
Lena Törnqvist

2 Carolin:

skriven

Som vanligt kul att läsa om era utflykter och äventyr!
Kramkram!

Svar: Tack detsamma! Ses snart igen!Kramar
Lena Törnqvist

Kommentera här: