Det gläder mitt falska hjärta...

.....att så många verkar dela mina lidanden, det gör det faktiskt! Alltså, skämt åsido, så tror jag att alla känner till min råa humor vid det här laget och inte tar illa upp. Naturligtvis uppskattar jag alla hejarop jättemycket och just idag har dom verkligen behövts, ska ni veta.
 
Det har varit en dålig och deppig och låg och eländig dag - det har det verkligen. Samtidigt är det ju oerhört nyttigt att liksom "sätta fingret på" själva problemet, och det är precis vad jag har gjort idag. I dagens samhälle, är det ju så mycket snack om utseende - är man inte tillräckligt smal eller tillräckligt snygg, så räknas man ju inte "lika mycket" som dom som är begåvade med nämnda egenskaper.
 
Nu har ju jag plötsligt hamnat i läget där jag definitivt inte är "tillräckligt snygg" (smal har jag ju inte varit på ett tag, så det är ju redan avklarat) och tänk så nyttigt det är! Jag har nämligen insett att, efter i tre dagar ha behövt kravla i och ur sängen, fått använda alla tänkbara medel för att få på strumporna, knappt kunnat komma in och ut ur bilen, fått välja promenadvägar utan "gupp", inte orkat laga middag eller diska, inte kunnat handla pga ryggvärk, så insåg jag plötsligt att jag faktiskt skiter i hur ansiktet ser ut! Vem bryr sig om man ser ut som en orch, om man ändå inte kan röra sig?!
 
Heder åt alla som kämpar på med smärta dagarna i ända - det är verkligen inte roligt och det är svårt att hålla humöret uppe! Att sen bli så begränsad, gör inte det hela bättre.... Som det känns just nu, så ska jag aldrig mera gnälla, men det är jag väl för mycket människa för att inte kunna hålla antar jag. Imorgon är en ny dag - hoppas att den blir lite bättre!
1 Jessica Rönnberg:

skriven

Inte roligt vännen. Krya kramar i massor. 😘❤️

2 Carina:

skriven

Eller hur? Precis så är det, när man drabbas av en - som man vet är övergående - krämpa, så känner man väldigt mycket med alla som dras med ständig smärta etc.
Fortsätt krya på dig nu!
Kram Carina

Kommentera här: