Kanske ett litet BH-prov i framtiden?

Efter några, rätt så dryga dagar, tillsammans med en höglöpande Drakmoster och en flåsande Krut, kunde vi idag ägna oss åt träning igen. Lite sliten förare kanske, eftersom jag har tillbringat dom senaste tre nätterna på soffan, som lugnande medel år ovan nämnda KK.
 
Mötte upp Annika och Peter vid Kunskapsskolan på förmiddagen och "rev av" en riktigt bra träning! Fick mycket gjort och hundarna var duktiga överlag. Stackars Yeppe´s ögon gick nästan i kors mot slutet, men både han och Peter jobbade på som tusan!
 
Krut gjorde en fin tvåa, och det mesta kändes kontrollerat och fint. Det är den däringa fjärren, som vi har lite strul med, eftersom det ska hoppas och skuttas så förbenat - men annars helt ok! Och så hann vi köra igenom lydnaden i BH-provet också.....
 
Hm, har liksom blivit lite peppad av kompisarna i IPO-gruppen, att göra BH-provet under våren, och det kanske är så det får bli! Vi får se - jag är inte riktigt klar över i vilken riktning jag ska gällande IPO:n, - men nog sjutton ska vi väl ge oss på ett behörighetstest i alla fall!
 
 
Om man frågar Kruten, så tjoar åtminstone han ett glatt: Jaaaa!
1 Annelimolin :

skriven

De e klart BH prov så klart hi hi nu sör vi sååå det ryker sör bara sör

Kommentera här: