Frisk luft under vingarna!

Det har ju varit lite tungt under julhelgen, som ni vet, och det kändes rent skönt att gå till jobbet idag! Dock startade jag med att köra sambo + cykel in till stan, kvistade förbi liten mamma med en flaska vin inför nyårsaftons kompismiddag och avrundade med en jättehärlig prommis på närliggande Årstafältet. Väl på jobbet, var det mysigt att kramas med både kollegor och dom ynka fyra barn som var där och ta en fika tillsammans. Eftermiddagen avlöpte såklart i stilla mak, men jag hann fortsätta mitt pedagogiska projekt, som bl a består av en symaskin och kardborreband....
 
Efter jobbet skulle Annika och jag sammanstråla för ett kort pass lydnad, och när jag tittade ut över skolgården i eftermiddagsmörkret och insåg att fotbollsplan badade i ljus, från gatlamporna runtom, fick det bli just där träningen gick av stapeln! Helt perfekt ju - ska faktiskt kolla med rektorn om det är ok att vi håller till där på kvällstid.
 
Drama är som ett underbart, litet, charmigt kryll just nu och gör allt med en hastighet på ca 1000 km/tim. Hela hon lyser av uppmärksamhet och glädje och man kan ju liksom inte göra annat än att älska henne! Körde lite samma som häromdan, dvs momenten i tvåan, samt stegförflyttningar bakåt. Det mesta gick bra, men jag är jättenöjd med just backandet. Sist tyckte hon ju att det var lite klurigt, men nu har det uppenbarligen landat lite mer. Härligt!
 
Kruten nöter ju på med tvåan, han också, och det är ju onekligen med skiftande framgångar. Han är ju så intensiv att man blir helt matt emellanåt, men inte saknas viljan inte, det kan ingen påstå! Idag var han mer vild och vacker än fokuserad och for som en blådåre åt alla håll och kanter, och till slut kunde inte Annika och jag göra annat än att skratta åt honom. Gladare jycke får man faktiskt leta efter, det är i alla fall ett som är säkert! Men sammantaget så går det riktigt bra, det gör det - bara man räknar till ungefär en miljon och har sovit gott....
 
Dock hade jag fått en ny, superproffsig träningsväst på posten (julklapp från sambon) från inget mindre än Elithundar AB, så nu finns det inga ursäkter längre! Den besitter t o m en specialsydd liten ficka för en kampstock (modell pytte). Om jag bara lär mig att hitta rätt i detta gytter av gömställen för både det ena och det andra, kommer vi att bli oslagbara, Kruten och jag! För beror det väl på västen?????

Kommentera här: