En stor, en mellan och en pytteliten!

Igår hade brudarna och jag nöjet att träffa Elsas lilla systerdotter Maya med tillhörande matte Lotta en stund på eftermiddagen. Alltså, det är ju förenat med LIVSFARA att umgås med rottisvalpar!!!!! Man glömmer omedelbart vilka jätteklumpar dom är som vuxna och hur baxigt och trixigt det är att förflytta sig i lägenheten mellan två-tre stycken...... Det uppstår ett ha-begär utan dess like, så fort man skymtar en valp i fjärran! Eller hur?!

Hur som helst, så hade vi en trivsam stund i solgasset. Det var ju näst intill omöjligt att göra något vettigt, eftersom samtliga höll på att tuppa av, av värmeslag. Efter en mycket intressant sightseeing i Salems närområde, landade vi¨på en stor, härlig gräsmatta, där hundarna fick leka och röja ett litet tag. Ja, dvs Elsa har ju utvecklats till en lektant av stora mått, sen Drama flyttade in i familjen, så hon rullade, hoppade och for tillsammans med lilla Maya. Drama har ju en tendens att bli något ivrig (om man så säger), så hon fick vackert passa på att träna passivitet = titta på, som omväxling! Jag vill inte veta av några brutna ben eller så, bara för att D tror att hon har fått en ny leksak...... Sen ska tilläggas att även hon var ypperligt trevlig och "lagom" efter en stund och kunde både lukta och leka under relativt kontrollerade former. Hon kommer att bli så bra så, när hon har vuxit "i kostymen" lite mer!

Maya var glad och sprallig och verkade mycket nöjd med sällskapet. Det ska bli roligt att se vad det blir av den där lilla skrutten i framtiden. Säger bara, att det är tur att dom växer fort!!!!! Keep up the good work, Lotta, så kanske vi ses nå´t senare i sommar!
1 marie&Peg&Tee:

skriven

Hej på er!!

Måste vara underbart att pussa på den pytteliten rottisen Maya.

Ledsen att vi inte hann träffa er,men vi har ett par underbara

dagar på Gotland med dig och drama..Tee,har packat redan.

Ha det riktigt skönt i Dalarna.



Kram Marie;Peg,Tee



2 susanne med svart&grå:

skriven

Hej Lena! Det var därför jag höll mig från valparna i lådan:) Vilken grej med Tarzan, skönt att det gick bra:) Tänk att det inte bara är hundar och ungar man måste hålla koll på!!!! David medgav att detta även kunde hänt honom. Men han sa även att han aldrig skulle våga ge medicin utan att dubbelkolla eller ha fått grundlig deligering av frugan. Förstår ditt beslut att helt befria Björn:) Trevlig helg och Kram!

3 Sara & Grabbarna:

skriven

Men kära hjärtanes - stackars lilla Tarzan (o stackars Björn!) Vad skönt att allt förlöpte väl och att ingen fara var skedd!! Måste säga att Tarzan är KUSLIGT lik Loke!? Eller har du satt in ett foto på Loke av misstag?.. Jag kan i varje fall av egen erfarenhet instämma i att 3 rottisar under samma tak är åtminstone 1 för mkt!! KRAM

4 marie&Peg&Tee:

skriven

Hallå!



Nu är det bara att packa om!!!

Vi ses i morgon



Kram Marie,och tjejer som har redan packat sina saker(ingeting)



Kommentera här: